На змаганнях з мотокросу в Чернівцях братимуть участь 48 екіпажів з 15 країн світу

Змагання ІІ етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з коляскою відбудуться 18-19 травня в Чернівцях на трасі міжнародного спортивного центру „Суперкрос”. У перегонах братимуть участь 48 екіпажів з 15 країн світу. Про це повідомили у Прес-офісі Чемпіонату світу з мотокросу в Чернівцях.

Офіційно заявили про свою учаcть у Чемпіонаті світу з мотокросу на мотоциклах з коляскою команди із Великої Британії, Нідерландів, Швейцарії, Швеції, Німеччини, Бельгії, Франції, Естонії, Литви, Латвії, Чехії, Республіки Молдова, Росії та Білорусії. Україну представлятимуть 6 екіпажів.

Експерти вважають, що основна боротьба за перемогу йтиме між двома мотокросменами світового рівня – бельгійцем Яном ГЕНДРІКОМ та нідерландцем Деніелем ВІЛЕМСЕНОМ. Останній є 10-разовим Чемпіоном світу, але він другий (після бельгійця Стефана ЕВЕРСТА), хто зумів досягнути таких успіхів. Цього року, на Чемпіонаті світу з мотокросу в Чернівцях, Деніель ВІЛЕМСЕН має всі шанси побити світовий рекорд та стати 11-разовим і найтитулованішим мотокросменом світу. До речі, чернівецька траса є щасливою для цього спортсмена, бо саме тут він здобув свій перший титул Чемпіона світу.

На шляху до перемоги у Чернівцях Деніелю ВІЛЕМСЕНУ складатимуть конкуренцію фаворити першого етапу Чемпіонату, який відбувся 31 березня у Швейцарії: бельгійсько-нідерландський екіпаж Бена АДРІАНССЕНА та Бена ВАН ДЕ БОГААРТА, які набрали найбільшу кількість балів – 50, французький екіпаж Валентина ЖИРОДА та Ніколаса МУССЕРА, які опинилися на другому місці з 42 балами та латвійський екіпаж Яніса ДАЙДЕРСА, що отримали третій результат – 32 бали.

Отож на чернівчан, гостей міста та вболівальників з інших країн чекає нагода стати свідками захоплюючої події ‒ справжньої та безкомпромісної боротьби між найкращими екіпажами мотокросменів світу, а також можливість отримати велику насолоду і значну долю адреналіну, вболіваючи за своїх улюблених мотокросменів, у тому числі за українські екіпажі під час проведення Чемпіонату Світу на трасі Міжнародного спортивного центру „Суперкрос”.

Прес-офіс Чемпіонату світу з Мотокросу в Чернівцях
Георій БОДНАРАШ, 0663684345
motocv2013@gmail.com
Website:
www.moto.cv.ua

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте