В Чернівцях найкращі світові виробники мототехніки виборюватимуть Кубок конструкторів

18-19 травня в рамках ІІ етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, що пройде на базі Міжнародного спортивно-технічного центру «Суперкрос», відбуватимуться змагання між брендами – виробниками мототехніки за Кубок конструкторів. Про це повідомили в прес-офісі змагань.

Виборюватимуть Кубок конструкторів 9 основних світових виробники: KAWASAKI, WSP, VMC, WHT, KTM, EML, BASTECH, AYR та MEFO.


Так, у минулому році переможцем Кубка конструкторів серед виробників двигунів став бренд WSP з 544 балами, на другому місці опинився VMC з 444 балами, а третій результат показав WMH з 340 з балами. У п’ятірні найкращих опинилися також й KTM та HUSABERG.

Нагадаємо, що на Чернівецькому етапі Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з коляками братимуть участь 50екіпажів із 15 країн світу. Експерти вважають, що основна боротьба за перемогу йтиме між двома мотокросменами світового рівня – бельгійцем Яном ГЕНДРІКОМ та 10 разовим чемпіоном світу нідерландцем Деніелем ВІЛЕМСЕНОМ, які змагатимуться на мотоциклах з моторами виробництва WSP.

FIM надало перевагу Чернівцям через те, що траса спортивного центру „Суперкрос” єдина в Україні, яка володіє ліцензією FIM на проведення Чемпіонатів Світу, має довжину 1750 м., 11 трамплінів, 18 поворотів та стартову пряму довжиною110 метрів.

Для додаткової інформації: moto.cv.ua/

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте