Переможця Кубка конструкторів серед світових виробників мототехніки визначили у Чернівцях

За підсумками змагань другого етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, що відбувся 18-19 травня ц.р. на базі Міжнародного спортивно-технічного центру «Суперкрос» у Чернівцях визначено переможця Кубка конструкторів серед виробників мототехніки. Про це повідомили в прес-офісі змагань. 

Виборювали Кубок конструкторів 9 виробників: KAWASAKI, WSP, VMC, WHT, KTM, EML, BASTECH, AYR та MEFO. Переможцем серед виробників двигунів цього разу став бренд VMC Zabel із 47 балами, на другому місці опинився WHT KTM з 43 балами, а на третьому – WSP KTM з 42 балами. До лідерів також потрапив WSP ZABEL. У минулому 2012 році переможцем Кубка конструкторів серед виробників двигунів став бренд WSP, на другому місці опинився VMC, а третій результат показав WMH. У п’ятірці найкращих опинилися також й KTM та HUSABERG.

За даними дирекції змагань, середня ціна одного мотоциклу з колякою для мотокросмена складає від 8 тисяч євро, а такі світові чемпіони як Даніель ВІЛЕМСЕН та Етьєнн БАКС змагають на мотоциклах вартістю понад 20 тисяч євро

Нагадаємо, що на Чернівецькому етапі Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з коляcками брали участь 33 екіпажі із 14 країн світу.

FIM надало перевагу Чернівцям через те, що траса спортивного центру „Суперкрос” єдина в Україні, яка володіє ліцензією FIM на проведення Чемпіонатів Світу, має довжину 1750 м., 11 трамплінів, 18 поворотів та стартову пряму довжиною 110 метрів.

Для додаткової інформації:
Прес-офіцер, Георгій БОДНАРАШ, 066-368-43-45,
Website: www.moto.cv.ua
Е-пошта: motocv2013@gmail.com

CitizenJournal.info ©

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте