Чернівці приймають Чемпіонат України з автокросу

15 та 16 червня ц.р. у Чернівцях на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» (вул. Руська, 226-В), відбудеться Чемпіонат України з автокросу, а також Суперкубок 1600 з автомобільного кросу на легкових та спеціальних кросових автомобілях (СКА) «багі» на Кубок міста Чернівці. Організаторами змагань є Асоціація «Техноспорт» та Буковинська Партнерська Агенція.




Змагання проходитимуть в класах легкових автомобілів – Дивізіон 1 та СКА «багі» – Дивізіон 3, а також на «міні-багі» серед юнаків віком від 5 до 10 років та від 10 до 16 років.


НаЧемпіонатіУкраїнизавтокросубратимутьучастьйбуковинськіавтоспортсмени, якізахищатимутьчестьнашогокраю, аджепроведеннязмаганьурідномумістімаєвагомезначеннятазбільшуєшансибуковинськихавтоспортсменів(якихналічуєтьсяпонад15) наперемогу, використовуючифакторрідноїтраси, – вважаєпредставникАсоціації«Техноспорт» МихайлоРОТАР.


Гонки по ґрунтовим та піщаним трасам на легкових та спеціальних кросових автомобілях «багі» цікаві як для вболівальників, так і для учасників змагань. Одних притягують колоритні автомобілі та видовищні заїзди, інших – адреналін та безкомпромісна атмосфера гонки.
 
 
Для додаткової інформації:
Прес-офіс змагань:
Георгій БОДНАРАШ, 0663684345
motocv2013@gmail.com
www.moto.cv.ua

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте