Чернівці готуються до найвизначнішої української спортивної події 2013 року – чемпіонатів світу та Європи з мотокросу

У п'ятницю, 5 липня, у приміщенні Чернівецької ОДА відбулося засідання оргкомітету Чемпіонату світу з мотокросу в класі МХ3 та Чемпіонатів Європи з мотокросу серед юнаків у класах ЕМХ65 та ЕМХ85. Ця велика та визначна спортивна подія відбуватиметься 20-21 липня в місті Чернівці на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» — найкращій спеціалізованій українській трасі для проведення змагань з технічних видів спорту, яка єдиною на Україні має відповідні ліцензії міжнародних федерацій авто та мотоспорту.

В ході засідання були встановлені пріоритети та визначені напрямки, які потребують особливої уваги при організації проведення відповідальних міжнародних змагань.  

Одним із найважливіших питань є організація перетину кордону учасниками змагань (Львівська, Волинська, Закарпатська області та Порубне Чернівецької області), яких на митницях мають зустрічати контактні особи та сприяти безперешкодному митному контролю.

Технічні питання стосувалися приведення в порядок траси за допомогою спеціальної техніки, а також приведення в порядок території, оскільки під час змагань буде проводитися пряма трансляція на весь світ.

Генеральний директор Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» Михайло Ротар зазначив, що під час змагань у Чернівцях працюватимуть відразу дві міжнародних дирекції: одна — від світової федерації (FIM) та європейської (UEM), які контролюватимуть процес змагань.

Було запропоновано визначити та обрати Почесний оргкомітет змагань для участі в офіційній церемонії відкриття та церемонії нагородження переможців. Очікується, що до Чернівців завітають представники Міністерства спорту та Кабінету міністрів, адже в багатьох країнах під час етапів чемпіонатів світу та Європи з мотокросу можна побачити серед присутніх на лавах почесних комітетів премьєр-міністрів чи навіть президентів.

Безпекою глядачів та спортсменів опікуватимуться спеціальні служби охорони траси та міліція.

Ну і, враховуючи те, що ці змагання — це не місцева, а міжнародна, репутаційна подія для України, будуть проведені зйомки промо-ролику, який покаже Україну світові, розповість про наш край та прорекламує його. Цим займатиметься ТРК «Чернівці», один із інформаційних партнерів змагань.

Тож чекаємо всіх 20-21 липня на трасі «Суперкрос» у місті Чернівці, на найвизначнішій спортивно-масовій події 2013 року в Україні! Ми гарантуємо вам супер-видовище, організацію високого класу та незабутні враження!  

Прес-офіс змагань  
Альберт КОМАРІ  
+38 (050) 8164054 

1 коментар

коментар було видалено
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте